NAUKA U DRUŠTVU

Razgovor o dualnom obrazovanju

FOTO: Bojan Džodan

Piše:

Pokrećemo nov program razgovora sa publikom. U prvom u seriji događaja, diskutujemo o dualnom obrazovanju i budućnosti đaka-radnika

Šta nas tačno čeka kada sledeće godine dualni sistem na velika vrata uđe u prosvetu, i da li je borba oko dualnog obrazovanja završena?

Redakcija časopisa „Odiseja“ vas poziva da u sredu, 23. januara 2019. u 19 časova dođete u Centar za kulturnu dekontaminaciju (CZKD, Birčaninova 21, Beograd) i učestvujete u razgovoru o dualnom obrazovanju. Diskusiju vode Nikola Zdravković, glavni i odgovorni urednik časopisa „Odiseja”, i Luna Đorđević, urednica društvenih mreža.

Razgovori su nov, originalan program u kojem novinari „Odiseje“ ulaze u neposredni dijalog sa publikom, sa temama inspirisanim člancima i tekstovima iz aktuelnog broja časopisa. Tema prvog razgovora je dualno obrazovanje, o čemu je Nikola Zdravković pisao u prvom broju „Odiseje“.

U narednom periodu planiramo da ovaj program proširimo na što više javnih prostora, i na što više gradova širom Srbije. Ukoliko ste zainteresovani da razgovor organizujemo u vašem prostoru, bio on kulturni centar, biblioteka ili kafić, pišite nam preko kontakt formulara na našem sajtu.


Razgovor o dualnom obrazovanju
Sreda, 23. januar 2019. u 19h
Centar za kulturnu dekontaminaciju (sala na spratu)
Učestvuju Nikola Zdravković, urednik časopisa i Luna Đorđević, urednica društvenih mreža

Pročitajte još

Izdanja

Paket - prvih pet brojeva

Ako vam nedostaju stare Odiseje, obiđite sajt knjižare Makart i naručite prvih pet brojeva u paketu po promotivnoj ceni.

5

brojeva

1300 RSD