NAUKA U DRUŠTVU

Prvih pet brojeva po promotivnoj ceni

FOTO: Redakcija

Piše:

Niste čitali stare brojeve, želite da dopunite kolekciju dobre štampe, ili tražite lep (i informativan) poklon? Ništa ne brinite, tu smo za vas

U prvih pet Odiseja bavili smo se problemom originalnosti, klimatskim promenama i skepticizmom, teorijama zavera, Rio Tintom i dualnim obrazovanjem, urbanizmom, vešticama, genetičkim inženjeringom, srednjovekovnom homoseksualnošću… Svim ovim pričama pristupili smo detaljno i pažljivo, a pristupačno, opremili ih najboljim vizualima na tržištu — i prodavali za samo 300 dinara po primerku. Stare Odiseje nisu izgubile ništa na aktuelnosti, a sada smo rešili da ih ponudimo kao paket, i to po još nižoj ceni.

Na sajtu knjižare Makart možete kupiti paket prvih pet Odiseja po izrazito niskoj ceni od samo 1299 RSD, plus troškovi dostave.

Jednom kada naručite svoj paket, on će stići na vašu kućnu adresu bilo gde na teritoriji Srbije. Svoje primerke mogu naručiti i naši čitaoci iz inostranstva, sa napomenom da je za sada jedini način dostave DHL, sa očekivanim cenama.

Čitamo se!

Pročitajte još

Izdanja

Paket - prvih pet brojeva

Ako vam nedostaju stare Odiseje, obiđite sajt knjižare Makart i naručite prvih pet brojeva u paketu po promotivnoj ceni.

5

brojeva

1300 RSD