NAUKA U DRUŠTVU

Kako doći do Odiseje?

pisite za odiseju

Piše:

Jedan kratki vodič kako kupiti svoj primerak, sa par noviteta

Odiseja nastavlja da razvija svoju distributivnu mrežu, a naš cilj je da svi potencijalni čitaoci pronađu način kupovine koji im najviše odgovara.


Kiosci

Odiseja se prodaje na kioscima Moj Kiosk širom zemlje, po ceni od 300 RSD. Na kioscima možete naći samo najnoviji broj časopisa. Ukoliko u vašem mestu ne postoje prodajna mesta Moj Kiosk, savetujemo vam da probate neku od drugih opcija, ali ako postoje, a ne prodaju Odiseju, slobodno nam javite preko formulara na našem sajtu, a mi ćemo se potruditi da to prodajno mesto uključimo u mrežu za neki od narendih brojeva.

Knjižare

Podstaknuti interesovanjem čitalaca, omogućili smo prodaju aktuelnog broja Odiseje u odabranim nezavisnim knjižarama:

  • Booka Store, na adresama Cara Lazara 12, Cara Dušana 68 i Bulevar kralja Aleksandra 92, Beograd
  • Makart, Čumićevo Sokače 2, Beograd
  • Bulevar Books, Bulevar Mihajla Pupina 6, Novi Sad
  • Solaris, Sutjeska 2 (SPENS), Novi Sad
  • Indigo, Obrenovićeva 31, Niš

Onlajn

Ukoliko vam nijedno od ovih prodajnih mesta ne odgovara, Odiseju možete naručiti preko interneta i našeg onlajn distributera, kompanije Makart. Cena časopisa uz dostavu na kućnu adresu je 399 RSD, a uskoro ćemo najaviti i mogućnost pretplate, kao i naručivanja iz regiona i inostranstva. Onlajn prodavnica Makart je i jedino mesto gde možete naručivati štampane primerke starijih brojeva Odiseje.

Link: Makart prodavnica

Digitalno izdanje

Za sve one koji više vole da čitaju digitalno – bilo na računaru ili tabletu – digitalno izdanje Odiseje možete kupiti na Novinarnici. Pored nešto niže cene od 240 RSD, na Novinarnici možete naći i sve stare brojeve Odiseje, a možete se i pretplatiti na časopis, što je idealan način da podržite naš rad po izrazito niskoj ceni od 840 RSD godišnje. Digitalno izdanje je svakako i najpristupačnije za zainteresovane čitaoce u inostranstvu.

Link: Novinarnica

Pročitajte još

Pišite za Odiseju

NAJAVA / Odiseja ponovo traži autore. Ovo je naš drugi otvoreni konkurs, ovaj put za putopise. Pročitajte detalje!

Razgovor o dualnom obrazovanju

Pokrećemo nov program razgovora sa publikom. U prvom u seriji događaja, diskutujemo o dualnom obrazovanju i budućnosti đaka-radnika

Izdanja

Paket - prvih pet brojeva

Ako vam nedostaju stare Odiseje, obiđite sajt knjižare Makart i naručite prvih pet brojeva u paketu po promotivnoj ceni.

5

brojeva

1300 RSD